Eerste Teyler Plein Diner

Door Babette Porcelijn

Zaterdagavond werd het eerste Teyler Plein Diner gehouden, een gezamenlijk initiatief van de VVE’s rond het Teylerplein in Slotervaart, nice!

Simpel
Het idee is simpel: De VVE’s verzorgen de tafels, stoelen, barbeques, tent en springkussen (met subsidie van het stadsdeel, waarvoor dank), en de leden nemen eten en drinken mee voor het aantal mensen waarmee ze komen. En dan kunnen de buurtbewoners elkaar beter leren kennen onder het genot van elkaars culinaire kunsten.

Het is een beproefd concept, het blok Boymansweg houdt al zes jaar het Boymans Straat Diner. Dat is kleinschaliger en functioneert zonder subsidie. Maar nu heeft de buurt de smaak te pakken, volgend jaar weer met zijn allen op Teylerplein!

IMG_0423a IMG_0433a IMG_0434a

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend