Splashweken, de leukste vakantieweken

10111_551060101602034_1179614686_n

Door Floris van de Ruit

De Splashweken op het Watersportcentrum Sloterplas zijn met recht de leukste vakantieweken in Amsterdam en omstreken. Kinderen van 8 t/m 16 jaar kunnen hier de hele zomervakantie terecht om te gaan kanoën, surfen, zeilen, mountainbiken, steppen, waterfietsen en vlottenbouwen. Elke week is er ook een ander thema, zoals dit jaar Tijdmachine, Camping, Wie is de Mol? en nog vele andere.

Te gekke tijd
De instructeurs zorgen ervoor dat de deelnemers een te gekke tijd hebben op en om het water, door middel van gekke toneelstukjes, spelletjes, liedjes zingen, wedstrijdjes, en aan het einde van de week een groot eindspel tussen de middag. Afgelopen jaren hebben we zelfs een gigantische stormbaan opgezet met luchtkussens!

Unieke weken
Wat deze Splashweken zo uniek maakt, is de omgang tussen instructeurs en deelnemers, maar ook tussen de instructeurs zelf. We zijn een ontzettend hecht team, waardoor samenwerken iets natuurlijks is. Ook al zijn er verschillende onderdelen, het blijft één grote, hechte en gezellige groep.

Voor jong of oud, arm of rijk
Een andere reden is dat de deelnemers op een speelse, leuke manier leren watersporten, een sport die over het algemeen toch wat exclusiever is. Onze doelstelling is dan ook om iedereen, jong of oud, arm of rijk, een kans te geven deze sport te leren en te beoefenen, onder andere door middel van de stadspaskortingen.

Inschrijven
Wil je je inschrijven? Er zijn namelijk nog plekken deze zomervakantie! Ga dus snel naar www.splashweken.nl en schrijf je in voor de leukste zomervakantie ooit!

1427-625-469

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend