Zomer zingen en stem mediteren, met Yinske Silva!

Yinske1

Aanstaand weekend twee super ontspannen workshops voor een ieder die iets heeft met zijn stem. Beide workshops worden gegeven door Yinske Silva.

Zomer zingen! Vrij en ontspannen samen zingen
Wil je een middag zorgeloos en vrij zingen? Kom ontdekken hoe heerlijk het is om samen te (leren) zingen en improviseren. De workshop is laagdrempelig en gezellig. Zangervaring is niet nodig. Uiteraard ontspannen, want het is tenslotte warm…..(nice!). We zingen samen en wisselen makkelijke meezingers af met improvisaties en speelse zangoefeningen.
ZA 13 JULI
14.00 tot 16.00 uur
Locatie HW10, Hendrik van Wijnstraat 10

Stem en Meditatie, ontspannen lichaam en heldere geest
We nemen voldoende tijd om tot rust te komen, aandacht te besteden aan ons lichaam en onze ademhaling om uiteindelijk onze stem vrij te laten klinken en te onderzoeken. Leer met toegankelijke, ontspannen en creatieve opdrachten om je stem op meer diverse manieren te gebruiken. Maak (opnieuw) kennis met zingen, mediteren, lichaamsgebruik, ademhaling en improviseren.
ZO 14 JULI
10.30 tot 12.30 uur
Locatie HW10, Hendrik van Wijnstraat 10

Vragen of aanmelden via yinske@metstem.nl metStem is een initiatief van Yinske Silva. Zij zingt, coacht, begeleidt, organiseert en adviseert met de stem als centraal onderwerp.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend