Pluk de dag bij VLLA met LuisterLunchen

luisterlunch_vlla_amsterdam_

Door Geertje van Berlo

Nog niet op vakantie? Pas de problème! LuisterLunch voelt alsof je bij een Franse creatieve familie bent beland, des bon vivants. Een familie waarbij er altijd wel weer iets verrassends gebeurt. Met een gemêleerd gezelschap neem je plaats aan een langgerekte en mooi opgedekte tafel, met daarop door je ‘nichtje’ geplukte veldboeketten, karaffen met versgeperst fruitsap, dampend vers brood, huisgemaakte jam, charcuterie, kaasjes en nog veel meer lekkers.

En dan plots, terwijl je een hap neemt van een croissant, staan drie van je ‘familieleden’ op, nemen een gitaar en microfoon ter hand, en brengen je naar een dromerig muzikaal paradijs. Even later bespringt je ‘verre achterneef’ – die net nog wat stilletjes naast je zat – het podium, die blijkt inmiddels een gevatte dichtende stand up filosoof te zijn geworden, dát had hij nog niet verteld! Hij heeft de lach op zijn hand en de tranen rollen ook bij jou over je wangen van het lachen. En je ‘tante’ heeft deze keer weer haar heerlijke cake gebakken, volgens traditioneel recept. En.. wat zie ik daar, een ontluikende liefde? De bediende loopt langs. Of je nog een glas witte wijn wilt? Natuurlijk! Je kunt aan het einde van de lunch nog maar één conclusie trekken: ja, zo moet het leven zijn. Zo wil ik het. Carpe diem!

Datum: zondag 21 juli
Tijd: de luisterlunch duurt van 13:00 – 15:00 uur
(vanaf 12:00 uur kun je al in de tuin komen hangen en kletsen, en drink achteraf ook nog een wijntje of koffie in de avontuurlijke nieuwe buurttuin op het plein, met jeux de boules baan!)

Kosten: De uitgebreide lunch met fruitsap kost je 12 euro en 50 cent. Voor de luisteracts is er waardebepaling achteraf: aan het einde van de lunch bepaal je zelf hoeveel je daarvoor wilt geven.

Voor de lunch moet je wel even reserveren vooraf via linda@vlla.nl, zodat ze weten hoeveel fruitsap er geperst kan worden.luisterlunch_vlla_amsterdam

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend