Kitchen gesloten

Wij van Nice Nieuw West berichten dagelijks over leuke dingen in ons stadsdeel. Ook over plekken waar je lekker kunt eten, een goede koffie kunt doen en mensen kunt treffen. Zo hebben we jullie een aantal keren over de Colour Kitchen getipt. Helaas hebben wij vernomen dat de Colour Kitchen per direct is gestopt met hun restaurant aan de Jan Evertsenstraat. Volgens eigen zeggen zijn de financiƫle resultaten al jarenlang slecht en moeilijk om te buigen, zeker nu er ook minder zakendiners zijn.

De maatschappelijke resultaten van Colour Kitchen zijn echter goed. Colour Kitchen Amsterdam heeft jarenlang (leer)werkplekken gerealiseerd voor professionals en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zien het vertrek van Colour Kitchen en haar medewerkers als een verlies voor de buurt en zijn benieuwd wat er met de ruimte gaat gebeuren. Is er een ondernemer die in dit gat gaat duiken? Wij willen niet minder maar meer en vooral open horeca in ons deel van de stad…

image_1393

Foto: Dedato

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend