Jungle Theater in de Natureluur

screenshot20120418at9_28_14am

Zomerscholen, BSO’s en jonge vakantievierders in Nieuw-West opgelet. Toru en Nora nodigen jullie graag uit voor het Jungle Theater. Lees onder verder voor alle informatie, nice!

In de natuurspeeltuin de Natureluur vindt deze zomer een verassende theaterworkshop plaats. De workshop, die voor kinderen tussen de 6 en 10 is, onderzoekt alle mogelijke manieren van spel muziek en beweging. Met het Jungle-theater kun je gaan kruipen, sluipen en paraderen door het aangrenzende stukje bos en wellicht komt de magie van de jungle wel af en toe om de hoek kijken!

Twee keer per week
Twee keer per week kun je hier aan meedoen, op woensdag 31 juli en zaterdag 3 augustus van 14.00 – 16.00 en in de laatste week 13 tot en met 17 augustus is er elke dag Jungle- theater met op de laatste dag, 17 augustus, een presentatie voor alle ouders, vriendjes, opa’s en oma’s en wellicht een verdwaalde tante. In de laatste week wordt er ook een parallel workshop aangeboden die meer gericht is op de aankleding van het Jungle-theater dus reken er maar op maskers en gekke pakken te maken!

We zien jullie snel!
Toru en Nora

http://www.denatureluur.nl

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend