Help Hotel Buiten de plas op

Hotel Buiten is nu al een meesterlijke plek, nu het nog maar een fractie is van het grotere geheel dat de ondernemers van Stichting Hotel Buiten voor ogen hebben. Het café was de eerste stap. Het eindpunt is een ecologisch buitenhotel met drijvende paviljoens en ecolodges als hotelkamers, verse producten uit eigen moestuin, fijne koffie en nationale en internationale gasten die op een heel bijzondere manier van de Sloterplas kunnen genieten.

Foto: http://www.overtreders-w.nl/index.php?sb1=project&sb2=project&sb3=hotelbuiten

Foto: http://www.overtreders-w.nl/index.php?sb1=project&sb2=project&sb3=hotelbuiten

Jij kunt helpen met het te water gaan, want Hotel Buiten is genomineerd voor de Accenture Innovation Award, een jaarlijks terugkerende innovatieprijs. Nice! Je stem uitbrengen kan hier. Wij hebben alvast al onze vrienden en familie gemobiliseerd en kijken met vrolijke spanning uit naar het stijgen van het tellertje.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend