Heen en weer

Door Joost van Os.

Eén plons en daarna baantjes trekken, nice! Vanavond gaat in het Sloterparkbad weer de jaarlijkse Zwemvierdaagse van start. De Zwemvierdaagse wordt in heel Nederland georganiseerd, in Amsterdam door vereniging de Dolfijn. Het evenement is niet aan leeftijd gebonden, maar je moet natuurlijk wel kunnen zwemmen! Kinderen met minimaal  hun A-diploma en volwassenen kunnen dan al heen en weer zwemmend een medaille verdienen. De jongsten zwemmen 10 baantjes (250m) en de ouderen 20. De baantjes worden gezwommen in het grote bad, dat voor de Vierdaagse in tweeën wordt gedeeld.

Als je je baantjes hebt gezwommen kun je doorzwemmen tot 20:00. Je mag ook meteen naar huis, maar dat doet niemand. Elke avond zijn er clinics in het Torenbad (dat bad met de 10-meter duiktoren) aansluitend op de eerste mensen die het water uitkomen.

Maandag: Wedstrijdzwemmen
Dinsdag: Synchroonzwemmen
Woensdag: Schoonspringen
Donderdag: Waterpolo

Aanmelden is heel eenvoudig: vanaf 18:30 is de poort geopend, en daar kan meteen (contant) het inschrijfgeld van €7,50 worden betaald.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend