Peddelen in het paradijs

kano3

Vanaf het water ziet alles er anders uit, zeker in een kano. Peddel vandaag mee met onze vriend van de Sloterplas Wouter van der Wulp. Hij heeft weer een mooi route uitgezet in het kanoparadijs Nieuw-West, nice!

Lang en kort rondje
Kanovereniging Sloterplas vaart ook mee met hun 10-persoonskano. Er zijn daarin ook enkele plaatsen beschikbaar voor wie zelf niet zo makkelijk kanoot. Verder kun je kiezen uit een langer en een korter rondje. Bij molen De 1200 Roe, een rijksmonument, splitsen de groepen. Wil je de deelnemers nog aanmoedigen? Er is een peddelpauze rond 13:45 uur bij de Vogelgod in het Eendrachtspark.

Tijd: 13:00 uur. Graag kwartiertje eerder aanwezig zijn.
Plaats: Vertrek bij watersportcentrum De Duikelaar aan de Noordzijde.
Opgave: post@vriendenvandesloterplas.nl.
Kosten: Gratis voor leden. Niet-leden ook welkom.

kano2kano1

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend