Smakelijk Nieuw-West

Goedkoop uit eten, dat kan 10 oktober bij Coffeemania. Deze keer schaft de pot een Roemeens/Hongaarse maaltijd. Andrea Noghiu en haar moeder Ildiko Noghiu Csanyi gaan voor jou de keuken in. Ze maken een ‘Hongaarse paprikaschotel’ voor je. En nee, dat zijn niet de rood, geel, oranje en groene paprika’s die wij kennen, maar is de naam van een traditioneel Hongaars gerecht, waarvan de basis uit paprikapoeder bestaat. Als vooraf is er Chorizo, afkomstig uit het dorpje Nadlac in Romenië.

Moeder Ildiko Noghiu Csanyi en haar man ontvluchtten het regime van Ceaușescu en kwamen 30 jaar geleden naar Nederland. Een jaar later volgden de kinderen. De band met Roemenië bleef, Andrea’s ouders hebben daar een huisje en komen er nog elk jaar. Kom kennis maken met de Roemeense keuken waarop Andrea en haar moeder zo trots zijn, nice!

Locatie: Coffeemania in de Ottho Heldringstraat 3
Reserveren via  06 50431922 (Frank)

compilatie-roemenie-andrea-taste-klein-1

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend