Samba Salad komt naar Nieuw-West!

Wie gaat er mee naar Afrika? Een vrolijke muzikale safari voor iedereen vanaf 2 jaar, dwars door de rimboe en de savanne, waar wilde dieren de baas zijn!

Zaterdag 9 november, van 16:00 – 18:00 uur, gaan wij in HW10 kijken, dansen, zingen en swingen. In Het Wild is de nieuwste productie van Samba Salad en deze wordt speciaal voor de kindjes (ok dan, óók voor de volwassenen) van Nieuw-West opgevoerd.

Maya en Joske gaan op reis naar Afrika om meer te leren over de dieren die daar wonen. De vogels, leeuwen, olifanten, de familie aap en al hun dierenvrienden laten hen zien hoe heerlijk het is om in het wild te leven. Ze drinken, eten, slapen, wassen en spelen. Het lijken net mensen!

Maar wat is het een troep in de natuur, mensen laten al hun rommel maar slingeren. Gelukkig wonen daar ook de steggelmannetjes. Zij laten zien dat je met al die rommel ook muziek en mooie dingen kunt maken. Energiek dans- & theaterspel, betoverende wereldse muziek en aanstekelijke liedjes waarop iedereen kan meezingen en bewegen als dieren in het wild.

Klik hier voor een kijkje in de keuken.

Wil je erbij zijn? Geef je dan snel op via programmeringhw10@gmail.com want in de jungle geldt echt: op is op! Kaartjes zijn € 4,00 voor kindjes en volwassenen, te voldoen aan de deur.

Tot ziens in Afrika!

shapeimage_4

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend