Talenten gezocht!

Door stichting Impuls.

De Talentenbox van stichting Impuls is sinds 2010 een succesvol project die allochtone vrouwen uit Nieuw-West op weg naar werk helpt.

De Talentenbox biedt allochtone vrouwen geschoold en/of ongeschoold de kans om werkervaring op te doen door middel van een stage bij een plek waar ze graag zouden willen werken. De vrouwen die meedoen aan dit project melden zich bij ons met een voorstel waar ze graag werkervaring zouden willen opdoen. Wij doen ons uiterste best om de gewenste plek te vinden voor de vrouwen en proberen dat ook zo dicht mogelijk in de buurt van de vrouw te zoeken. De vrouwen lopen 12 uur per week 6 maanden lang stage en krijgen daarnaast ook nog Nederlandse les van 2,5 uur en huiswerk.

De Nederlandse lessen worden gegeven door een professioneel Nederlands docent. Tijdens deze lessen wordt er aandacht besteed aan o.a.: grammatica, werknemersvaardigheden, conflicten op het werk en rollenspellen. Omdat het niveau in een groep erg kan verschillen krijgt iedere vrouw uit de groep huiswerk op maat mee. De docent kijkt tijdens de lessen wat elke individuele vrouw nodig heeft en past het huiswerk daar op aan. Daarnaast krijgen de vrouwen ook persoonlijke begeleiding. Hierbij gaat het voornamelijk om het motiveren en hulp bij het combineren van gezin en werk. De volgende groep start in november 2013. De Talentenbox is nog op zoek naar vrouwen die graag zouden willen meedoen.

gezocht

Wie zoeken wij?
Gemotiveerde vrouwen
Vrouwen die een doel voor ogen hebben
Redelijk Nederlands kunnen praten en Nederlands kunnen verstaan

Wat bieden wij?
Gratis project die u op weg naar werk helpt
Nederlandse les
Stageplek bij de door jou gekozen werkervaringsplek
Persoonlijke begeleiding

Waar kan ik me aanmelden?
Daniëlla Mijuskovic (projectcoördinator)
daniella.mijuskovic@impuls.nl
06-51271891

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend