Acta breidt uit

ACTA 2e fase in verbouwing

Bam! Per januari 30 nieuwe studio’s voor de creatieve sector, een café/restaurant en een grote zaal voor culturele programmering erbij in de Acta van Nieuw-West, nice!

Huurders gezocht en prijzen
Er worden nog huurders gezocht voor de nieuwe studio’s variërend in oppervlakte van 45m² tot 200m² en in hoogte van 3,5 tot 5 meter. Een indicatie van de huurprijzen ligt van 22m2 met normaal tarief op begane grond op 193 euro per maand exl BTW en incl servicekosten (gas, water, licht, internet, schoonmaak). Het CAWA tarief op begane grond is 163 euro per maand excl BTW incl servicekosten.

Zoek je iet groter dan doet een studio van 60 m² met normaal tarief op 1e verdieping zo’n 526 euro per maand excl BTW incl servicekosten, met CAWA tarief op 1e verdieping zit je goed voor 445 euro per maand excl BTW incl servicekosten.

Kijkdag
Nieuwsgierig, geïnteresseerd? Kom dan morgen op de kijkdag van 15:00 en 17:00 uur. Voor meer info zie ook www.actagebouw.nl.
ateliers ACTA

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend