Het nieuwe jaar in met Qigong

qigong2014

Hè hè, we zijn er: 2014! Nice Nieuw-West heeft vandaag haar 4de goede voornemen voor je uitgezocht. Het enige dat jij moet doen is je opgeven.

Vanaf deze maand zal Caroline van der Post een nieuw blok van 10 lessen Qigong geven, oftewel Chinese gezondheidsoefeningen voor een lang en vitaal leven. Wie wil dat niet?! Caroline is naast docente Qigong ook werkzaam als coach en zelfstandig adviseur op het gebied van marketing en communicatie.

Op dinsdag 14 januari kan je bij haar een proefles volgen van 20:00 tot 21:00 in Huis van de Wijk Het Anker, Jacques Veltmanstraat 427. Kosten proefles zijn € 3,00.

Zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor de cursus gaat deze ook echt van start. Inschrijven doe je bij marina@mvsbegeleiding.nl

Ben je lid van Mama Vita dan betaal je € 5,50 per les (nice); geen lid, dan betaal je € 7,00 per les (ook nice!).

Ter inspiratie voor je eerste les geven we je het volgende mee. Het is afkomstig van Sheng-yen (1931), een van de bekendste leraren van het zenboeddhisme:

‘Wees mild in je oefenen. Zie de methode als een smalle stroom, niet als een denderende waterval. Volg de stroom, heb vertrouwen in zijn loop. Hij zal zijn eigen weg vinden, slingerend hierheen, druppelend daarheen. Hij zal de groeven, scheuren en spleten vinden. Volg hem alleen. Verlies hem nooit uit het oog. Hij zal je meenemen.’

 

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend