Vrijwillig voorlezen

Door Nettie Sterrenburg.

VoorleesExpress zoekt voorlezers en coördinatoren! Geronimo Stilton, Woezel en Pip, Nijntje, Kikker en Dolfje Weerwolfje. Verhalen waar je je fantasie de vrije loop kan laten gaan. Een venster op de wereld. De VoorleesExpress zet de ramen wagenwijd open. Gezinnen in Nieuw West bij wie voorlezen niet vanzelfsprekend is, genieten twintig weken lang van de verhalenverteller, ontdekken hoe fijn een boek kan zijn.

Vierhonderd verhalenvertellers
En de kinderen? Dat worden echte praatjesmakers. Ze vertellen meer op school, krijgen een grotere woordenschat en kunnen zich beter concentreren. Ouders raken geïnspireerd en lezen zelf een boekje voor aan hun kinderen voor het slapen gaan. Er zijn vierhonderd verhalenvertellers in Amsterdam. Voorlezen kan overal. Zie je straks in het park iemand op een kleedje zitten, met een boek en daaromheen een heel gezin..dan weet je, dat is er één.

Zelf voorlezen
Ook een verhaal voorlezen? www.vrijwilligersnetwerk.nu zoek en reageer direct op vacaturenummers: VAC11864 en Z9807420 Of bel 020 4081077

VoorleesExpress

vrijwilligers centrale amsterdam

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend