Met Dolf Jansen op verkenning

Dolf_portret1b Steun jij al de Groene van Amsterdam? Zo ja, perfect, zo niet dan wordt het hoogtijd, met jouw hulp en bijdrage wordt Nieuw-West een geweldig buurtevenement rijker die voor iedereen iets te bieden heeft.

Parcours verkennen met Dolf Jansen
Om je over de streep te trekken of alvast te bedanken voor je steun gaat cabaretier en tophardloper Dolf Jansen op 15 maart speciaal voor jou en de Groene van Amsterdam een deel van het parcours verkennen. Iedereen die voor 14 maart 12:00 een bijdrage heeft geleverd aan de crowdfunding campagne mag meedoen, nice!

Dolf_loopfoto1

Ook voor 10km en marathon lopers
Maak je op voor een inspirerende duurloop met een paar pittige versnellingen. Word je moe? We rusten een paar keer uit om onze dynamische rek -en strekoefeningen te doen. Abdelkader Benali loopt ook mee om achterblijvers van peptalks te voorzien!  We zullen er voor zorgen dat het voor de 10km lopers en de marathon lopers beiden interessant wordt.

Koop je ticket, de extra’s en meedoen!
Meld je daarom nu aan voor de 10km (met shirt of training van AAC), de marathon (met shirt of marathontraining met Loopqlub), volledig voorbereid aan de start met hotel+ pasta-avond of een van de andere mooie tegenprestaties.

We zien je graag op 15 maart voor een proefrondje
Dolf Jansen
Team van de Groene van Amsterdam 

De_Groene_Voor_de_Buurt2

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend