Stand van de vernieuwing

01vernieuwing

Dat de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur staan zal je niet zijn ontgaan. Minimaal één of twee debatten per dag ergens in Nieuw-West. Vandaag gaat het onder meer interessant worden in het Van Eesterenmuseum.

Onderwerp van debat is de tussenstand van de vernieuwing in Nieuw-West met aan het woord publicist/planoloog Vincent Kompier en Stadsdeelwethouder Paulus de Wilt. Laatst genoemde kun je natuurlijk stevig aan de tand voelen of een schouderklopje geven. Het debat wordt in goede banen geleid door Guido Wallagh.

Datum: woensdag 12 maart 2014
Tijd: 19:30-21:30 uur
Locatie: Van Eesterenmuseum, Burgemeester de Vlugtlaan 125
Aanmeldenaanmelden@vaneesterenmuseum.nl

Foto: Rufus de Vries

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend