Nieuw-West Boekt

Door Janna Koops.

Op 25 maart boekt Nieuw-West, nice! Met een quiz, de mooiste en lelijkste plek van Nieuw-West, maar vooral met vier auteurs uit stadsdeel Nieuw-West belooft Nieuw-West Boekt een interessante literaire avond te worden.

Vier auteurs uit stadsdeel Nieuw-West
De auteurs wonen en/of werken in Nieuw-West. Abdelkader Benali praat de avond aan elkaar. De andere ‘Nieuw-West auteurs’ zijn Cathelijn Schilder, Thomas van Aalten en Hugo Hoes. Ieder schreven zij de afgelopen maanden een kort verhaal voor de stadsdeelkrant. Met deze literaire avond wordt deze serie afgesloten. Natuurlijk lezen de vier auteurs voor uit eigen werk en is er volop ruimte voor vragen.

Waar?
Nieuw-West Boekt wordt georganiseerd door stadsdeel Nieuw-West en de openbare bibliotheek Amsterdam. Locatie: bibliotheek Slotermeer in De Honingraat, Slotermeerlaan 103. Toegang gratis, koffie/thee voor eigen rekening. Aanvang: 20:00 uur.

p6 ansichtkaart (2)

p6-ansichtkaart-(1)p6 ansichtkaart

p6 ansichtkaart (3)

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend