Afrikaanse dans met Simone

Simone Heijloo is terug uit Afrika met wat coole, nieuwe moves die ze graag met je wil delen. Zowel voor kids als voor ouders zijn er wekelijks danslessen in HW10.

Werelddans voor Ouder en Kind

Deze les is speciaal voor peuters (1,5 – 4 jaar) om al dansend het lichaam, de omgeving, verschillende muziek en samenwerking tussen ouder en kind te ontdekken. Ga samen op weg naar een betoverende wereld, vol spannende verhalen en klanken! Binnen Simone’s lessen staat plezier altijd voorop! Kom mee dansen, spelen en ga samen met haar op reis!

Woensdag 11:15 – 12:00 uur, Hendrik van Wijnstraat 10, studio 14, losse les € 10, 8 lessen € 75, info simoneheijloo85@gmail.com

Flyer Ouder en kinddans HW10 WOENSDAG

De Afrikaans-Moderne dansles: hedendaagse dans, met een Afrikaans tintje!

Deze dansles heeft Simone gecreëerd op basis van haar vele stages, opleiding en ervaringen in Burkina Faso, Senegal en Ghana. Een ontspannen sfeer, samenwerken, het maken van contact en het beste uit haar studenten halen zijn belangrijk.

De Afrikaans-Moderne dansles is:

– Een krachtige en energieke training voor het lichaam
– Waarbij je werkt aan je lichaamshouding
– En coördinatie
– Beweegt op verschillende ritmes
– En vooral PLEZIER hebt in het dansen!

In elke les werk je stap voor stap aan een choreografie middels een warming-up, verschillende oefeningen gericht op spanning en ontspanning, de elementen van dans, improvisatie en combinaties van bewegingen.

Maandag 19:30-21:00, alle niveaus, Hendrik van Wijnstraat, studio 14, losse les € 10, 8 lessen €75, info simoneheijloo85@gmail.com

Flyer Afro c les MA HW10 n

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend