Doe mee met de 8ste Sloterplasduik

De varkensbaai is er klaar voor! Deze illustere Nieuw-West strandlocatie, netjes aangeharkt vandaag door vrijwilligers, is morgen om 13:00 uur het toneel van de traditionele Sloterplasduik. Iedereen met een gezond verstand, opgeruimd karakter of te veel bravour mag mee doen. Start het jaar 2015 gegarandeerd halal, blauwalgvrij en lekker fris. Warm worden doe je na het skinny dippen bij Hotel Buiten. Daar staat de warme snert en gl├╝hwijn gratis voor je klaar, nice!

PS nog enkele tips via Hugo Hoes
– De start is exact om 13:00 uur
– Pas op voor de kinderen, die starten vooraan
– Doe makkelijke kledij aan om je snel om te kleden
– Meedoen is voor eigen risico

ERZIaZtl.jpg-large

DIGITAL CAMERA

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend