August Allebéplein op de schop

change

Wil je weten hoe het August Allebéplein er na jaren van veel plannenmakerij, participatie en inspraak er uiteindelijk uit gaat zien? Kom dan vanavond van 19:00 uur naar de informatieavond in Het Meervoud (August Allebéplein 11). In 2015 en 2016 gaat er veel gebouwd worden op het Allebéplein.

Lidl weg
Zo gaat de Lidl op de huidige locatie weg, daar komt een woonblok met 108 woningen, er komt naast de moskee een gebouw (Change=) van 16 verdiepingen hoog met 498 jongerenwoningen en het ‘plein’ wordt opnieuw ingericht. Wil je dus met je eigen ogen zien hoe het August Allebéplein er over 2 jaar uitgaat zien dan mag je deze bijeenkomst niet missen.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend