Wat voor ’n stad is Nieuw-West eigenlijk geworden?

publiek domein 5Woensdag 25 maart tijdens het 41ste Van Eesterengesprek gaat stedelijk onderzoeker Ivan Nio op bovenstaande vraag een antwoord geven. Hij geeft een lezing over de sociaal-culturele ontwikkelingen in relatie tot verschillende plekken in Nieuw-West. Het college gaat in op de actualiteit van het dagelijks leven in Nieuw-West waar Nio eerder met Arnold Reijndorp en Wouter Veldhuis een uitgebreid onderzoek naar verrichtte.

Westelijke Tuinsteden 10 jaar later
Het eerste onderzoek startte eind 2005 en verscheen in 2008 als Atlas Westelijke Tuinsteden Amsterdam. Op dit moment vindt er opnieuw onderzoek plaats in Nieuw-West en wordt er gewerkt aan een tweede editie van de Atlas. Wil je weten hoe de Westelijke Tuinsteden er tien jaar later voorstaan en wat de resultaten zijn van de diverse vernieuwingsoperaties? Meld je dan nu aan via www.vaneesterenmuseum.nl Let op! Er is beperkt plaats, vol is vol.Plein 40-45

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend