Licht, lucht & kano’s!

Nice_Nieuwwest_Kanokaart_visual

Ontdek morgen tijdens de open dag van de Duikelaar het kanoparadijs van Nieuw-West. Meld je om 11:45 uur bij de Duikelaar voor de tocht naar het Rembrandtpark én je gratis kano.

Wees op tijd want er is een beperkt aantal kano’s beschikbaar (op=op). Om de kanotocht helemaal compleet te maken en het paradijs voor iedereen toegankelijk te maken lanceren we ook de speciale Nice Nieuw-West kanokaart! Deze kaart is gratis verkrijgbaar en tot standgekomen met de vrijwillige bijdrage van Wouter van der Wulp, Martin Wolters en Iwan Daniëls.

Van Sloterplas tot Amsterdamse Bos
Op de kaart staan duidelijk de kanoverhuurders, de horecagelegenheden, de overstapplaatsen en de vaarwegen aangeven. Om het kanoparadijs makkelijk te vinden kun je de kaart via deze pagina downloaden. Bepaal zelf je route naar de Tuinen van West, Slotermeer of naar het Rembrandtpark. Voor de echte avonturiers is er met de kaart zelfs een route te varen van de Sloterplas tot aan het Amsterdamse Bos, nice!

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend