Ik doop u Van Eesteren

sloterplas-valk-homeWe staan vanmiddag weer aan de oever van de Sloterplas! Dit maal aan de zuidoostkant om de nieuwe bazen van het Watersportcentrum succes te wensen met hun onderneming en om natuurlijk de kanokaart te overhandigen, die mede door een bijdrage van het Watersportcentrum tot stand is gekomen.

Van Eesteren valk
Ook willen we niet missen hoe wethouder Eric van der Burg om 18:00 uur speciaal voor de opening een valk omdoopt tot de ‘Van Eesteren’, die jezelf in het aanstaande Pinksterweekend kunt gaan huren voor een paar rakken Sloterplas, nice!

Locatie
Watersportcentrum Sloterplas
Christoffel Plantijngracht 4
1065 DA Amsterdam

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend