Kom kamperen tijdens de buurtcamping in het Sloterpark

1502x1000 SloterparkAltijd al willen kamperen aan de mooie Sloterplas? Deze zomer kan dit tijdens de buurtcamping Sloterpark van 24 tot 26 juli. Zet je tentje op tijdens de eerste buurtcamping in het Sloterpark en ontmoet je buren in Nieuw-West. Tijdens dit feestweekend hebben we een leuk programma met veel verschillende activiteiten. Trap een balletje met je buren tijdens ons voetbaltoernooi, kom gezellig ’s avonds bij het kampvuur zitten luisteren naar de verhalen van Hugo Hoes of waag een dansje tijdens de silent disco. Verbaas je over de mooie natuur in het Sloterpark als de vrienden van de Sloterplas je zondagochtend meenemen op excursie.

Alles kan en niets moet tijdens de buurtcamping. Het draait vooral om gezelligheid, het ontmoeten van je buren en een vakantie voor iedereen. De niet diehard kampeerder hoeven niet te vrezen en kunnen met gerust hard meedoen! Toiletten en douches zijn geregeld en tijdens het opzetten van je tent krijg je steun van onze heuse tenttherapeut Warner Hemmes! Al zin gekregen in een vakantie aan de Sloterplas? Wacht niet langer en reserveer je plekje nu! http://debuurtcamping.nl/campingwinkel/

Meer informatie over onze buurtcamping en wil je up to date blijven? Volg ons dan op Facebook: www.facebook.com/debuurtcampingsloterpark

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend