Van Eesteren vrijwilligers buurten in Haarlem

Groepsfoto Van Eesterenmuseum; 16 augustus 2015
De vrijwilligers van het Van Eesterenmuseum – wel een hele tourbus uit de zestiger jaren vol – trokken er zondag op uit naar Haarlem. Daar werden ze getrakteerd op een interessante rondleiding door Schalkwijk, een Haarlemse wederopbouwwijk die veel ruimtelijke en architectonische overeenkomsten heeft met de wijken van Nieuw-West. De rondleiding werd verzorgt door het ABC Architectuurcentrum Haarlem. Voor meer inspiratie en even buurten werd het ABC Architectuurcentrum Haarlem zelf ook bezocht. Op de terugreis werd nog de noordoever van de Sloterplas aangedaan voor de toekomstige locatie van het Van Eesteren paviljoen. Traditioneel werd de dag afgesloten met grote dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet en waren er tot slot lekkere hapjes en drankjes.

Voor meer over de vrijwilligers van het Van Eesterenmuseum of vrijwilliger worden zie www.vaneesterenmuseum.nl

busbinnenGroepsfoto: Erik Swierstra

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend