Calvijn ruimt op!

Wegens verhuizing veilt het Calvijn vandaag kasten, vergadertafels, bureaustoelen, kantoorspullen en meer. De veiling start om 17.00 uur en je kunt het aanbod bekijken vanaf 16.00 uur. Er wordt geveild op basis van foto’s en of representatieve voorbeelden en de veiling duurt tot 18.00 uur

Kringloop en opbrengst
De spullen die geveild zijn, kunnen op 14, 15 en16 oktober opgehaald worden. Wat niet geveild wordt gaat naar de kringloopwinkel. Met de opbrengst van de veiling wil de school een zeefdrukmachine aanschaffen waarmee de leerlingen in de nieuwbouw kunnen gaan werken, nice!

Locatie
Calvijn met Junior
Schipluidenlaan 12

2015-02-24_CAL-RDV_2311
Foto: Rufus de Vries

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend