Aan de slag met de Freezone

IMG_3230

Op 7 maart, liet een goed gevulde zaal bewoners en ondernemers zich in de Meervaart informeren over de freezone. Stadsdeelvoorzitter Achmed Baadoud legde uit wat de freezone kan en gaat betekenen voor de bewoners, ondernemers en winkelend publiek. Goede vragen en kanttekeningen konden worden gesteld aan Jeroen Jonkers van de Geef om de Jan Eef. In deze winkelstraat zijn verder met de freezone en hebben ze doormiddel van een heldere convenant de spelregels en afspraken tussen bewoners en ondernemers op papier gezet.

Op weg naar een convenant
Na de praatjes was het tijd aan de bewoners om in actie te komen. Aan de diverse tafels werden veel ideeën en de kommer gedeeld. Ook de lijst van met bewoners die mee willen werken aan activiteiten om het plein aantrekkelijker te maken en het vastleggen van het convenant is goed gevuld en beloofd veel goeds. Het is de bedoeling dat het convenant eind april getekend is en de freezone Centrum Nieuw-West in mei van start gaat, nice!

IMG_3237

 

 

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend