Kanokriebels in Nieuw-West!


P1870179-aMorgen, woensdag 20 april, moet je rond 13:45 uur in de Tuinen van West zijn voor de update van de Nice Nieuw-West kanokaart en een stukje kanoën op een nieuw deel van de kanoroute. Toevallig wordt ook de bewegwijzering van de Tuinen van West feestelijk in gebruik genomen met een Foodbus, kraampjes, muziek, schmink en zweefmolen. Het feestje vindt plaats op het evenemententerrein rond de venusheuvel aan de Tom Schreursweg.

Nieuwe overstapplaatsen en meer
De kanokaart van 2016 bevat onder andere alle nieuwe kanovoorzieningen van de Sloterplas tot de Tuinen van West en is net zoals de vorige editie mogelijk gemaakt door Watersportcentrum Sloterplas. De kanokaart wordt in gedrukte vorm verspreid op diverse locaties in Amsterdam. De digitale versie is te downloaden via https://www.nicenieuwwest.nl/kanoparadijs/

P3130059 (kanosteiger TvW)

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend