Gratis naar Swan Lake

W-Scenefoto Swan Lake 2Vraag niet hoe het kan maar profiteer er van. Het cultuurhuis van Nieuw-West bij iedereen beter bekend als de Meervaart laat ons 3×2 gratis kaartjes weggeven voor Swan Lake, nice!

Swan Lake is een spannende dansvoorstelling met live rockband, acht dansers in bijzondere kostuums, messenwerpers en veel onverwachte verrassingen, dat mag je niet missen. Meer informatie over deze spectaculaire voorstelling vind je hier.

Voor de snelle beslisser
Wil je deze voorstelling zien en meemaken mail dan snel naar prmail@meervaart.nl onder vermelding van ‘Ik vraag niet hoe het kan’. Geef ook aan of je vandaag, woensdag of donderdagavond (21 juni, 22 juni, 23 juni) komt kijken. Swan Lake speelt van 21.00 tot 22.15 uur. Succes en op is op!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend