Proost! Aan de bier in Sloten

bierfestivalIn Amsterdam zijn we natuurlijk niet allemaal van de blauwe knoop. Voor degene die hem of haar wel lust raden we het Sloten Bier festival aan. De vierde editie wordt gevierd op 25 juni bij RADION. Er staat weer een frisse lading brouwers klaar om je de zelfgebrouwen biertjes  in te schenken. Bier drinken gaat niet op een lege maag, kom daarom ook de hapjes van diverse  ambachtelijke makers proeven en proberen.

Gratis toegang
Het Sloten Bier Festival is gratis toegankelijk. Je kunt van tevoren een bierglas kopen, om vervolgens daarmee bij elke brouwerij de bieren te proeven én het verhaal achter het brouwsel te horen. Voor meer informatie zie ook het Facebook event of website van RADION.

Brouwerijen
Lowlander Beer
Brouwerij Kleiburg
Poesiat & Kater
Brouwerij De Blauwe IJsbeer
Mokums Mout
Amsterdam Brewboys
Brouwerij De Monnick

18238935_2254267934797330_2495168311458899962_o

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend