3Package Deal in De School

Junadry-Leocaria
Vanavond presenteren het Amsterdams Fonds voor de Kunst en Bureau Broedplaatsen in De School de eindpresentatie van de 3Package Deal 2016.  Vijftien kunstenaars uit deze veelzijdige lichting, met een een keur aan kunstdisciplines en nationaliteiten, geven vanaf 19.30 een presentatie van hun werk.

Mooi programma
Je avond is wel besteed, met een mooie programma én gratis! Zo treedt Gerson Main op (bekend van de Beste Singer-Song Writers), is er de bijzondere installatie Outrospectre van Frank Kolkman te ervaren waarmee de bezoeker door middel van een ‘out-of-body’ ervaring een bijna dood ervaring meemaakt, Laurent-David Garnier bouwt een kunstinstallatie waarin geur centraal staat, Junadry Leocaria geeft een bijzondere performance in haar dans stijl waacking en Tess van Zalinge laat werk zijn uit haar veelgeprezen modeshow van afgelopen januari op de Amsterdam FashionWeek. Kortom er gebeurt van alles en al deze kunstenaars zijn op hun eigen manier echt heel erg tof.
Gerson-Main
De 15 Kunstenaars
Gerson Main | Ronit Porat | Anthony Nestel | Laurent-David Garnier | Liliane Brakema | Ticho Brouwers | Rosa Sijben | Tess van Zalinge | Frank Kolkman | Klara Ravat | Junadry Leocaria | Dries Depoorter | Sibs Shongwe-La Mer | Jungmyung LeeMarnix Dorrestein

Over de 3Package Deal
De 3Package Deal is een programma van het AFK en Bureau Broedplaatsen waarin 15 toptalenten een jaar lang worden ondersteund door middel van een ontwikkelbudget van 15.000 euro, een huis en een atelier en een netwerk van 46 instellingen in de stad die gezamenlijk 14 coalitie vormen.

Voor meer info
Facebookevent: https://www.facebook.com/events/114975095852023

Locatie
De School
Jan van Breemenstraat 1, 1056 AB Amsterdam, Netherlands

 

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend