Het Bjerjozka koor in concert

WEBSITE_BJERJOZKA_2017_01

Het Bjerjozka koor (o.a. het voormalig Hermitagekoor) uit Alkmaar treed aanstaande zondag op in de Sloterkerk. Dit – niet zonder reden – jaarlijks terugkerend koor maakt een keuze uit de rijke schat van Russische liederen van o.a. Hilarion Alveyev. Het koor staat onder leiding van de uit Rusland afkomstige dirigent Serge Latychev. De toegangsprijs van dit Matinee Concert bedraagt 10 euro en een consumptie is na afloop inbegrepen. Reserveer snel want er is beperkt plaats.

Voor meer informatie op onze website: www.sloterkerk.nl  of www.facebook.com/sloterkerk
Inlichtingen en reserveringen via email: concert@sloterkerk.nl of via 020-6157692

Locatie
Sloterkerk
Osdorperweg 22
11 februari
15.00 uur

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend