Foodfestival de Smaakboulevard naar 2 dagen

Zaterdag 16 en zondag 17 juni verandert van 13:00 tot 21:00 uur (zondag tot 20:00 uur) de mooiste oever van de Sloterplas recht tegenover Theater de Meervaart weer in hét culinaire feest van Nieuw West, waar genieten, ontmoeten en beleven van de Amsterdamse diversiteit centraal staat. Onze line up, culinair en cultureel, is weer vernieuwd en verrijkt, met dit jaar allerlei wereldse gerechten, een lokale creatieve markt én een uitgebreid muzikaal programma. De Smaakboulevard zet in op lokale ondernemers, aandacht voor lokale smaken en lokale producten. En dat is interessant in een stadsdeel met meer dan 187 nationaliteiten en bijbehorende keukens. Toegang is zoals altijd gratis!

Streetfood fest
Net als afgelopen jaren staat de Smaakboulevard voor de culinaire diversiteit van Nederland en Nieuw-West in het bijzonder. Van heerlijke barbecue gerechten tot rijst maaltijden, van hapjes uit verre uithoeken van de wereld tot smakelijke hamburgers. De Smaakboulevard ondersteunt de lokale economie en biedt lokale smaakmakers graag het podium om zich aan een breed publiek te presenteren met al hun specialiteiten. Geïnteresseerd om mee te doen als ondernemer? Schrijf je dan in op www.smaakboulevard.com via het inschrijfformulier.

Muziek en kinderplein
Zoals gebruikelijk bieden we samen met Theater de Meervaart weer een mooi muzikaal programma aan. De line-up houden we nog even geheim. Volg ons op facebook en de website voor meer info. Alvast een tipje van de sluier: de Nederlandse band The Howlin’ laat hun pop rock en soul invloeden horen én we hebben dit jaar wederom een speciaal kinderplein met diverse activiteiten.

NIEUW: Lokale creatieve markt
Dit jaar doen we voor het eerst een beroep op alle creatievelingen in Amsterdam Nieuw-West. Iedereen die zelf sieraden, zeepjes, honing, jam, meubels, lampen, t-shirts, kaas, tafelkleden, cake maakt of kan schminken, kan al vanaf 20 euro een kraam huren! Deze smaakmakers bieden we graag het podium met hun creaties. Schrijf je via de website in om een plekje op de markt te bemachtigen.

Volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en namen!
facebook.com/smaakboulevardsloterpark / www.smaakboulevard.com

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend