Vier kerst in de Van Eesteren Museumwoning


Iets leuks dichtbij en in de buurt doen tijdens de vrije dagen van de kerstvakantie? Ga dan voor een bezoek aan de Van Eesteren Museumwoning. Tot en met zondag 6 januari is deze bijzondere woning helemaal in stijl en in de kerstsfeer van de jaren 50 opgetuigd. Met in de kerstboom originele kerstballen, lichtjes, slingers en meer uit die periode en aangekleed zoals er in de jaren 50 en 60 kerst werd gevierd.

Met mooie verhalen en Glühwein
Een bezoek aan de woning zal herinneringen ophalen en de nieuwsgierigheid prikkelen. Wat werd er toen gegeten met kerst? Was er een kerstboom in huis? Had de kostwinner vrij? Hoe zag de dag eruit? Waren er gasten? En welke kleding droeg je? Samen met de gids worden in de woning verhalen gedeeld en verteld over die donkere dagen van het jaar. En na afloop van het bezoek wordt je in het Van Eesteren Paviljoen getrakteerd op een glaasje Glühwein. Voor een kaartje klik je naar www.vaneesterenmuseum.nl, kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Locatie: 
Van Eesteren Paviljoen, Noordzijde 31, Amsterdam
Open: Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur
Data: Kerst in de Van Eesteren Museumwoning – t/m zondag 6 januari 2019
Starttijd: 14.30 (verzamelen bij Van Eesteren Paviljoen)
Duur: 1,5 uur (14.30 – 16.00 uur)
Start- en eindpunt: Van Eesteren Paviljoen

Fotografie: Stephan Schillemans

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend