Klussers M/V gezocht!

Het Hof van Osdorpplein is in uitvoering. De eerste plantenbak is gemaakt en het resultaat mag er zijn. Nu nog minimaal elf stuks te gaan voor de complete uitvoering. En daar hebben we jouw hulp als klusser voor nodig! Heb jij vrije tijd, ben je een beetje handig en wil je iets moois voor de buurt en het Osdorpplein maken laat het ons weten.

Klussen bij Buurtwerkplaats Noorderhof
Er wordt gezellig ontspannen en onder begeleiding van Piet de Reuver en Iwan Daniëls op onderstaande data gewerkt aan de plantenbakken bij Buurtwerkplaats Noorderhof. Je hoeft natuurlijk niet alle onderstaande dagen mee te helpen en ben je op andere dag beschikbaar laat het dan ook weten. Je aanmelding stuur je naar klusteam@hofvanosdorpplein.nl of via 06-45170617. Meer informatie over het Hof van Osdorpplein vind je via www.hofvanosdorpplein.nl

Klusdagen Hof van Osdorpplein
Zaterdag 26 januari, zondag 27 januari & maandag 28 januari
Zaterdag 2 februari, zondag 3 februari & maandag 4 februari
Zaterdag 9 februari, zondag 10 februari & maandag 11 februari
Zondag 24 februari & dinsdag 26 februari

Locatie
Buurtwerkplaats Noorderhof
President Allendelaan 3
Helemaal links op het parkeerterrein van ’t Sloterparkbad

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend