Hof van Osdorpplein naar Osdorpplein

Het is zover, de plantenbakken van het Hof van Osdorpplein zijn klaar. Vanaf januari is er door Geoffrey, Samir, Yaro, Cornelius, Piet, Jeroen, Jeroen, Machiel, Jerry en Iwan bijna elke zaterdag bij Buurtwerkplaats Noorderhof stevig geklust en aanstaande donderdag 9 mei gaan de bakken richting Osdorpplein, naar hun plek rond de fonteinen.

Rond 13.00 uur op het plein
Ben je sterk of handig en aardig met plantjes help dan mee het hof op het plein te krijgen. De bakken moeten op hun plek worden gezet, gevuld met aarde en de planten moeten erin. Rond 13.00 uur staan de plantenbakken opgesteld bij de lammetjes en fonteinen. Je bent op dat tijdstip van harte welkom om mee te helpen en laat even weten dat je komt via groenteam@hofvanosdorpplein.nl. Leuk als je erbij bent, tot donderdag en vergeet je tuinschepje niet!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend