HW10 borrel zondag 26 mei

De maandelijkse HW10 borrel is voortaan elke 4de zondag van de maand, dus morgenmiddag is het weer zover en is een ieder in Nieuw-West en daarbuiten van harte welkom! De deuren openen om 16:00 uur en deze maal presenteren wij huurder van het eerste uur, Natascha Frid. Zij komt vertellen over haar werk als kunstenaar en creatief therapeut. Natascha geeft ook teken- en schilderles vanuit haar atelier in HW10. Wil je meer horen over haar werk, onder het genot van een drankje met je buren? Je bent welkom vanaf 16:00 uur, locatie Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam. En bij mooi weer staan we in de binnentuin (nice!). Tot morgen!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend