Ervaren blazers en andere muzikanten gezocht

Voor amateurmuzikanten die al enige jaren een blaasinstrument spelen, doet de WesterHarmonie een oproep. Er is weer plaats voor nieuwe leden. Voor een hoorn, trompet, trombone, cornet, euphonium (maar bariton mag natuurlijk ook!), klarinet, tuba, tenor- en altsaxofoon en melodisch slagwerk schuiven de muzikanten van dit symfonische blaasorkest graag een stukje op. Voor wie wil komen meespelen, maar geen instrument (meer) heeft, beschikt het orkest over enkele huurinstrumenten. Zo ligt er nu een prachtige verzilverde Selmer tenorsaxofoon en een altsaxofoon “80 super action” op de plank.

De enthousiaste jonge dirigent Rob van der Sterren staat borg voor een fijne repetitieavond met een gevarieerde programmering, van klassiek tot filmmuziek en swing. Voor komend jaar staat een Frans programma op het programma, met als hoogtepunt een concert in juni 2020 met zangers die chansons zingen. 

De ca. 30 hout- en koperblazers en percussionisten repeteren wekelijks op vrijdagavond in Hervormd Lyceum West in Slotervaart. Deze locatie is goed bereikbaar met trein, tram of bus en parkeren is gratis.

Ook meespelen
Voor informatie, zie http://www.westerharmonie.nl. Meld je komst vooraf even aan via e-mail naar info@westerharmonie.nl met vermelding van je (blaas)instrument. Dan ligt je bladmuziek klaar.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend