HW10 rommelmarkt, muziek en eten zondag 10 nov.

Aanstaande zondag organiseert HW10 een leuke markt met tweedehands- en zelfmaak producten. Vanaf 12:00 is iedereen welkom. Stap binnen bij Lokaal 01 en bestel een kopje koffie of thee met iets lekkers. Blijf hangen voor het kunstcafé iets later op de middag. Dans mee op de fantastisch swingende Latin music van The Cheesy Trio, vanaf 16:00 in de entreehal. Wedden dat je niet stil kan blijven staan (nice)! En als je er dan toch nog bent, blijf ook gelijk eten: vanaf 17:00 is er een betaalbare Syrische maaltijd van Oksama. Eten bestellen en meenemen naar huis kan ook. Mocht je mee willen doen aan de rommelmarkt, er zijn nog een aantal tafels beschikbaar. Zelf een klaptafel of rek meenemen is mogelijk. Om je op te geven stuur een mailtje naar Jo Anne.

12:00 – 16:30 Rommelmarkt

16:00 – 17:30 Muziek: Optreden The Cheesy Trio

17:00 – 18:30 Eten: Syrisch buffet Lokaal 01

Tot zondag bij HW10, Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend