Licht, lucht en kano’s. Kanovereniging Sloterplas en stadsdeel Nieuw-West lanceren nieuwe kanokaart

Nieuw-West is een echt kanoparadijs en die kun je vanaf vandaag (her)ontdekken met de nieuwe kanokaart. Op sportieve wijze bracht stadsdeelbestuurder Nazmi Türkkol zondag 23 april een eerste pakket kanokaarten naar het Watersportcentrum Sloterplas en de Natuurkamer in het Sloterpark. Dat deed hij peddelend samen met Kanovereniging Sloterplas in hun tienpersoonskano. Watersportcentrum Sloterplas en De Natuurkamer zijn ideale plekken voor kinderen om lekker in en met de natuur te spelen. En op het water! 

Jaren 30 toverformule
De aankomst bij de Natuurkamer was een vrolijk en spetterend gebeuren. “Groen + water + zon = gezondheid, dat was in de dertiger jaren de toverformule voor de ontwerpers van de Westelijke Tuinsteden. “Bewegen en spelen in de buitenlucht is belangrijk voor jong en oud. En dat is precies wat hier gebeurd”, aldus Nazmi Türkkol. “En op de kanokaart staan ook nog acht andere kano- en SUPcentra”.

Kanokaart ook voor sups
Met de vernieuwde kanokaart kan iedereen zijn eigen kano- of suproute samenstellen. Rond de Sloterplas of van de Amstelveense Poel tot in de Tuinen van West. Net zo rustig of avontuurlijk als je zelf wilt. De kaart is te downloaden via https://www.nicenieuwwest.nl/kanoparadijs/ en als gedrukte en opvouwbare kaart gratis verkrijgbaar bij het Van Eesteren Museum (Noordzijde 31), bij het Watersportcentrum Sloterplas (Christoffel Plantijngracht 4) en bij de Natuurkamer (Pres. Allendelaan 4). Een beetje peddelen kan iedereen. Wie meer wil, kan bijvoorbeeld deelnemen aan de populaire cursussen van de Kanovereniging Sloterplas.Voor meer informatie zie https://www.kanoverenigingsloterplas.amsterdam/

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend