De broertjes naar de top!

Leuk, er is een vervolg op de Amsterdamse Straatkunstprijs. Het project heeft deze keer de naam De Broertjes Buiten Beeld meegekregen. Een ware Youtube-serie waarin de broertjes Gijs en Ruud van de Wint vanaf 1 september tien weken lang op bezoek gaan bij Amsterdamse buitenkunstwerken.

De broertjes ken je wellicht van de VPRO serie ‘De Broertjes’. In deze serie analyseren zij de actualiteit en de wereld om hen heen op een droogkomische wijze. Met humor proberen zij mensen zelf aan het denken te zetten, en in het geval van dit project door bewoners te betrekken bij een open discussie over de zin van buitenkunst.

In Nieuw-West natuurlijk is er genoeg mooie straatkunst. Wij willen de broertjes ook wel eens actief zien op een kunstwerk en ze er niet alleen maar naar laten kijken of er over te praten.  Daarom willen wij ze naar Nieuw-West halen en ze uitdagen om de top te bereiken van de beklimbare sculptuur cq kunstwerk door B. Payens bij de kruizing van de Troelstralaan en Herman Bonpad.

Help mee om de broertjes hiernaar toe te halen en actief het kunstwerk te laten beklimmen. Je doet dit door de link van dit kunstwerk te liken op de Facebook-pagina van De Broertjes: wij hebben het er voor het gemak daar al geplaatst. Hoe meer likes hoe groter de kans dat De Broertjes poolshoogte gaan nemen in Nieuw-West en letterlijk hun hoogtepunt gaan halen. Voor de link en de likes klik je hier!

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend