Hoog bezoek

Prinses Máxima was dinsdagochtend in Nieuw West. Ze gaf bij buurthuis Pluspunt het startsein voor de vrouwenhardlooptraining. Deze training wordt georganiseerd door Be Interactive. Be Interactive helpt geïsoleerde vrouwen door middel van sport weer mee te laten doen met de samenleving.

De stichting ontving vorig jaar van Prinses Máxima al eens een prijs bij de uitreiking van de Appeltjes van Oranje.

Voor het startsein sprak Prinses Máxima met het bestuur, trainsters, loopsters van de trainingsgroep en stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud. De deelnemende dames waren door het bezoek van de Prinses Maxima totaal verrast.

Fotografie: © AT5 Frank Buis, Oranje Fonds

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend