Zo, nu eerst een…

Op de één na laatste dag van carnaval een item over bier. Toepasselijker kan het niet. Sinds zaterdag 5 maart is Nieuw-West een heuse brouwerij rijker. Brouwerij de 7 deugden opende haar deuren. Daar brouwen bijzondere mensen eerlijk ambachtelijk en bijzonder bier en dat wilden we met eigen ogen zien en proeven natuurlijk.

In de brouwerij werken mensen voor wie een gewone baan om de één of andere reden niet vanzelfsprekend is. Op deze plek komen ze tot hun recht. Ze krijgen er de ruimte om hun eigen kwaliteiten te ontdekken en te benutten.

Ga eens zelf, met je club of bedrijf, kijken en proeven. Bijvoorbeeld de Stout & Moedig of de Arm & Zalig, twee karaktervolle bieren die je er kunt proberen.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend