Vrijwilligerswerk loont

Nomineer vanaf vandaag tot en met 6 mei de vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie voor de Meer dan handen Awards Amsterdam. Er zijn vier categorieën: Passie, Verbinding, Competentie of Innovatie. Op één of meer van deze categorieën heeft betreffende persoon/vrijwilligersorganisatie zich ingezet. Vanaf 9 mei kan je je stem uitbrengen op de genomineerden. Uiteindelijk wordt dan op 26 juni de publieks- en juryprijs per categorie uitgereikt door de Vrijwilligers Centrale Amsterdam.

Met deze prijs wil men de inzet van vrijwilligers waarderen en onder een breed publiek bekend te maken. Kortom, ken jij een vrijwilliger of organisatie die je in het zonnetje wil zetten, nomineer deze dan via deze link.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend