Op prijs stellen

Weet jij iemand in de buurt die zich inzet voor tolerantie en verdraagzaamheid? Draag deze persoon of organisatie dan aan voor de Prijs van de Verdraagzaamheid. Het Paleis van de Verdraagzaamheid reikt op 16 november deze prijs uit aan de organisatie en de persoon die zich dit jaar het meest zichtbaar heeft ingespannen voor het bevorderen hiervan.

Eind september zal een jury uit de voorgedragen kandidaten drie organisaties en drie personen nomineren. Vanaf 1 oktober bestaat de mogelijkheid om een stem uit te brengen op één van deze genomineerden. Wil je meer weten over de internationale dag van verdraagzaamheid klik dan op deze link.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend