Kunnen we het maken?

Yes we can! Ben je aan het verbouwen, maak je een nieuwe schutting of heb je gewoon een bos hout voor de deur? Gooi het hout dan niet weg. Bewaar het voor je buurtkinderen. Onze Bob de Bouwers maken er in de zomervakantie op De Timmerweide, het terrein achter de Brandweerkazerne Fanny Blankers Koen, een mooie hut van. Er is veel hout nodig en de organisatie roept dan ook bewoners en bedrijven om pallets, planken, balken en plaatwerk beschikbaar te stellen, liefst zonder spijkers.

Vanaf 25 juli tussen 12.00 en 17.00 kun je het hout komen brengen op het huttenbouwterrein, dokter Meurerlaan 1. Meer informatie is te verkrijgen bij Hans van Deelen via 06-10986196 of e-mail. Je bijdrage zal veel kinderen in Osdorp blij maken.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend