You’ve got mail

Kijk, aan onderstaande mail hebben we zelf niets meer toe tevoegen:

Vandaag ben ik jullie buurtje in gegaan, mijn doel was Osdorp. Normaal pak ik de tram naar Osdorp, dit x niet, het is de fiets geworden.
Het eerste wat ik zag waren de mooie grijze plantenbakken met, ja ja de bomen erin. Eerste gedachte was natuurlijk… voor hoelang.

Niet echt positief, maar dat krijg je als al wat langer in Amsterdam woont. Wel moet ik zeggen dat het ontzettend super is, dat het gedaan is!!! Via een omweg kom ik uiteindelijk uit bij Sloterplas, klein beetje verdwaald, hahaha.

Overal actieve mensen, fietsers, joggers, skaters en wandelaars en dit allemaal terwijl de zon zich af en toe laat zien. Uiteindelijk kom ik aan op het Osdorpplein, daar zie ik dat er ook een markt is, geweldig wat een sfeer.

Na daar wat tijd te hebben doorgebracht kan ik niet anders zeggen dat het leuke winkels heeft van alles wat, een beetje Kinkerstraat gevoel. Op de terug weg naar mijn eigen buurtje zie ik dat Johannes van Dam ook in jullie buurtje is geweest. Het Indonesche restaurant op de Johan Huizingalaan heeft een 9+ ontvangen.

Na een korte stop voor boodschappen ben ik echt richting huis gegaan en wat ik eigenlijk het leukste vond, is dat ik op het voetbalveldje bij de AH een grote groep kinderen ven verschillende leeftijden samen zag voetballen.

Kan niet anders zeggen dat Nieuw-West best leeft.

Groetjes Lila

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend