Soundtrack Nieuw-West

Al eens een geluidswandeling gemaakt? Ook dat kan in Nieuw-West! Uitvalsbasis is het bezoekerscentrum van Natuurtuin De Wiedijk. De Wiedijk is een piepklein stuk Europees oerbos in Nieuw-West. Def P van de Osdorp Posse is één van de sprekers. Deze geluidswandeling is een hoorspel, waarbij de omgang met inheemse en exotische flora wordt gebruikt als metafoor voor immigratie en autochtone cultuur. De onderwerpen zijn: aarden, wortelschieten, opgroeien en afstamming. Zowel de sociale als de biologische betekenis van deze begrippen zijn belangrijk voor de wandeling.

Download de geluidswandeling en de route via www.soundtrackcity.nl

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend