Felgroen, mooi & lekker

Zeven weken heb ik voor het Parool gewoond en verslag gedaan uit jullie stadsdeel. Ik heb Nice Nieuw-West beloofd heel kort mijn leuke ervaringen met jullie te delen. Alleen de leuke, want Nice Nieuw-West is vooral nice, heb ik begrepen. Voor een compleet beeld met ook wat kritische noten, moet je dus gewoon vandaag Het Parool kopen met mijn laatste aflevering van Standplaats Nieuw-West.

Ik ben verrast door barbecuende mensen die me van alles lieten proeven, door de vele mooie verhalen van allerlei groepen mensen in Nieuw-West, door de felgroene graszoden, de praatjes op straat en door de lekkernijen die ik in de Jordaan niet kan krijgen. Bovenal ben ik verrast door het vakantiegevoel dat ik door dit alles heb gekregen.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend